Vi arbetar alltid för att hålla en god hygien och säker livsmedelshantering. Nedan följer de nya rutiner som satts i drift på Iberico efter Covid-19 pandemin
- Vi placerar gäster med ett minsta avstånd om 1m mellan varandra. Vi har alltid jobbat med en Hovmästare som placerar våra gäster. Det är alltså inte tillåtet att som gäst själv välja plats att sitta på. Detta för att lätt kunna undvika trängsel mellan sällskapen.
- Vi placerar endast sällskap om 8personer eller mindre. Vid bokning av större sällskap delar vi på gruppen så att det är lätt att hålla avstånd mellan de delade sällskapen.
- Vi har som regel att endast 2 personer får stå i kö till toaletterna åt gången. Vi uppmuntrar våra gäster att vänta vid borden för att undvika trängsel.
- Vi har endast bordservering. Efter att köket stängt har vi skapat ett system så att gäster kan beställa i baren utan att behöva trängas med varken personal eller andra gäster. Vi informerar också alla gäster när vi placerar dem om våra rutiner och ser till att de efterföljs av alla.
- Vi har utökat våra hygienrutiner runt hantering av kortmaskiner, menyer, vattenflaskor osv genom att flera gånger under serveringstid rengöra dessa.
- Vi har handsprit tillgängligt både för anställda samt gäster i lokalen.
- Vi har utvecklat en take awayverksamhet där vi har minimal personlig kontakt med gästen.
- Våra anställda stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom.
- Vi har god kommunikation med tillsynsmyndigheter och välkomnar deras rådgivning
Vi hoppas att ni har förståelse för detta och visar respekt för era medgäster
Vi håller oss uppdaterade om vad folkhälsomyndigeten samt regeringen går ut med för information
och följer deras rekommendationer och regler.